steryd123 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 www.Xpanel.pl mozliwosci zdalnego panelu, trzymac swoje notatki w internecie, muzyke i inne tak jakbys siedzial przy komputerze wlasnym i kiedy chcesz i gdzie chcesz mozesz z nich skorzystac logujac sie na swoje konto w xpanelu.pl sprawdz na pewno Ci sie spodoba! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Skoro było to temat powinien być albo zamknięty albo wywalony... Co do strony - dla mnie zbyt jaskrawa (bo siedzę bez światła przed monitorem? ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Po rejestracji w tym panelu, po jakimś czasie dostałem (moja dziewczyna też) maila z podanym adresem jakiejś stronki, już nie pamiętam jakiej (coś jak zaproszenie, ale ogólnie nazywa się to SPAM) i podany tam był mój login i hasło z xpanelu, no i niby te dane miały zadziałać na tej stronie :blink: oczywiście login i hasło nie działało. Ale jakim prawem ktoś "wyciągnął" nasze hasła... :angry: Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Po rejestracji w tym panelu, po jakimś czasie dostałem (moja dziewczyna też) maila z podanym adresem jakiejś stronki, już nie pamiętam jakiej (coś jak zaproszenie, ale ogólnie nazywa się to SPAM) i podany tam był mój login i hasło z xpanelu, no i niby te dane miały zadziałać na tej stronie :blink: oczywiście login i hasło nie działało. Ale jakim prawem ktoś "wyciągnął" nasze hasła... :angry: To bardzo nie dobrze !! Pomysl ok, lecz kolorki zbyt jaskrawe. Ot kolejna platforma wymiany danych dla pedofili. :P:p :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...