Gosu Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Witam,wczoraj spaliły mi się dwa dyski i nagrywarka :sad: kupiłem nowy sprzęt,zainstalowalem Windowsa wszytsko cacy,ale...nie moge korzystać z gg,nie mogę korzystać z programó p2p-np w BitSpiricie wyskauje "Port Conflict" Próbowalem już wielu metod i na nic się zdały. Mam modem Pentagram Cerberus adsl lite z softem Safecoma ,przed instalacją windowsa było ok. Prosze o pomoc,bo nie wiem już za co się zabrać,nawet mi mozilla nie chodzi :mur: Będe wdzięczny za wszelkie porady,i pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) jajajaj mopje kondolencje przyjmij moje wyrazy współczucia,ubolewnia itd koniec mamlania do roboty:] masz problem z portami hmm zapewne miałes przekierowane porty a moze i całego DMZ-ta na jakies ip teraz zapewne masz przydzielane dynamicznie ip albo pamietasz jaki ip miałes w swojej sieci i wtedy bedziesz go musiał wklepac w swoim połączeniu albo bedziesz musiał przyznac sobie ""stałe' ip w sieci i na nie przekierowac porty albo dmzta ehhh masz modem adsla ehhh bania z czytania ze zrozumieniem mi sie nalezy powyższe brenie są nieaktualne..nie wiem jak Ci pomoc, moze na firewalu blokujesz połączenia... Edytowane 24 Marca 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 jajajaj mopje kondolencje przyjmij moje wyrazy współczucia,ubolewnia itd koniec mamlania do roboty:] masz problem z portami hmm zapewne miałes przekierowane porty a moze i całego DMZ-ta na jakies ip teraz zapewne masz przydzielane dynamicznie ip albo pamietasz jaki ip miałes w swojej sieci i wtedy bedziesz go musiał wklepac w swoim połączeniu albo bedziesz musiał przyznac sobie ""stałe' ip w sieci i na nie przekierowac porty albo dmzta ehhh masz modem adsla ehhh bania z czytania ze zrozumieniem mi sie nalezy powyższe brenie są nieaktualne..nie wiem jak Ci pomoc, moze na firewalu blokujesz połączenia... Dzięki tak czy owak za chęć pomocy. Firewalla mam wylączonego,w routerze,nawet w win wylaczalem,robilem co moglem,nie wiem co jest :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 jezeli to jeszcze aktualne, to moze musisz recznie porty do kazdego gówienka odblokowac ? jak tak to pw, chyba Ci pomoge, przynajmniej spróbuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...