Czarny Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 czesc tekstur w gierkach 3d na gf2gts zaczela mi zmieniac kolor na "dziki" zolty, zielony itp ale tylko miejscami robi mi to i na 98 i na xp zmienialem stery itp ale to nic nie dalo, ma moze ktos jakis pomysl co to moze byc bo ja juz chyba nic nie wymysle? a jeszcze cos na zdjeciach i eksplorerze tesz czesc pikseli warjuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 sprawdz palcem czy GPU nie jest zbyl cieply albo pamieci bo mozliwe ze cos z tych zeczy pada i bedziesz musial poobnizac taktowania chyba ze masz gwarancjie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Naddtaktowana lub padajaca karta. To wina pamieci, poprost umasz artefakty krotko mowiac. Jesli karta jest krecona to zmniejsz taktowanie, jesli nie byla krecona to przyjzyj sie radiatorowi czy spelnia swoje zadanie. Najlepiej poprostu podczas pracy dotknij kary delikatnie suchym palcem od strony grzbietu i ocen czy jest goraca. Dodam moze tyle ze jesli mozesz ja swobodnie utrzymac w reku to temperatura nie powinna przekraczac 60 stopni :) jesli jednaj parzy to lepiej pomyslec dlaczego. a mzoe to i zupenie cos innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...