ssaku Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Mam laptopa jak powyzej w temacie niestety gdy ostatnio probowalem go odpalic na uczelni podczas ladowania biosu zatrzymuje sie zaden kalawisz nie dziala tylko po wcisnieciu F2 pisze zeby czekac i mozna czekac i czekac o u..smierci . Mial ktos podobny problem ?? Prosze o pomoc ! wiecej szczegolow podam w srode wieczorem moze t ocos momoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssaku Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Mam laptopa jak powyzej w temacie niestety gdy ostatnio probowalem go odpalic na uczelni podczas ladowania biosu zatrzymuje sie zaden kalawisz nie dziala tylko po wcisnieciu F2 pisze zeby czekac i mozna czekac i czekac o u..smierci . Mial ktos podobny problem ?? Prosze o pomoc ! wiecej szczegolow podam w srode wieczorem moze t ocos momoze objawialo sie to umnie nastepujoco wyskakiwal blad wypiolem dysk i wlancza sie komp ale bez dysq jak teraz dysk naprawic ??;> nie wykrywa go .... zawiesza sie jakby bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Na stronie producenta pobierz bios i spróbuj zrobić flash - nic innego mi do głowy nie przychodzi... Od producenta bym zaczął poszukiwać pomocy. Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...