DrKleiner Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 http://www.targi.pc-tuning.pl/ Wybiera się ktoś na te targi z forum? Ja będę B-) na 95%. Będzie jakieś extreme OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Na 50% będę. Dużo zależy od kolegów, którzy będą posiadali transport. Extreme OC? Napewno będzie. Dlaczego? Bo purepc też tam będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 No to mogę jechać. Ja będę jechać pociągiem :-) jak będzie na tyle ciepło to pojadę w krótkim rękawku @ PurePC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Z tego co mi wiadomo to w sobote na na tych targach jesli wszysytko dobrze pojdzie bedzie goscic dosc mocna ekipa z Poznania i okolic (banti, chase1, tomcat, Gemmy, pisarz oraz moja skromna osoba :D) BTW: Widze ze nie beda w tym samym miejscu co rok temu :/, dalej na PKP bedzie :/ Edytowane 28 Marca 2007 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ja będę na pewno i na pewno będzie relacja w CHIPie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Z tego co mi wiadomo to w sobote na na tych targach jesli wszysytko dobrze pojdzie bedzie goscic dosc mocna ekipa z Poznania i okolic (banti, chase1, tomcat, Gemmy, pisarz oraz moja skromna osoba :D) BTW: Widze ze nie beda w tym samym miejscu co rok temu :/, dalej na PKP bedzie :/ Świetnie! :D No to jak taka ekipa, to xtreme obowiązkowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Sprawa była juz poruszana w termacie "Spotkania forumowe itp". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 widzę że konkretny temat dot targów we wrocku :D Czy ktoś z Kraka jedzie mit zug ? ponowie pytanie bo w innym dziale nikt nie chce odpisywać B-) Pytam ponieważ nie lubię podróżować samemu pociągiem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Jako że mieszkam we Wrocławiu to na targach będę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Ja tez bede wkoncu mieszkam we Wrocku wiec grzechem byloby nie zawitac - zreszta rok temu tez bylem :> na foruum jestem nowy ale pytanie bylo kto bez obostrzen :> słuze pomoca jezei chodzi o orjetacje w miescie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Liber może zorganizujemy komitet powitalny na dworcu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Ja tez bede wkoncu mieszkam we Wrocku wiec grzechem byloby nie zawitac - zreszta rok temu tez bylem :> na foruum jestem nowy ale pytanie bylo kto bez obostrzen :> słuze pomoca jezei chodzi o orjetacje w miescie :> Chętnie skorzystam. :-) o której byś był na dworcu. Mój znak rozpoznawczy to będzie koszulka @ PurePC ;) i człowieczek o wątłej budowie (bardzo chudy :oops: ) Liber może zorganizujemy komitet powitalny na dworcu ? Dołączę się do komitetu w Wrocku będę około 9:30 pociągiem jadącym przez Opole http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...21&OK#focus Jedzie ktoś nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 a ja mam pytanie techniczne-kto funduje azocik? B) i czy moge sie dopisac do kolejki po termos :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 a ja mam pytanie techniczne-kto funduje azocik? B) i czy moge sie dopisac do kolejki po termos :wink: Bierzesz celine? Włazisz bez kolejki ;) Wal na gg w razie pytań :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 A to są jakieś kolejki? Najwyżej mogę coś skubnąć azociku też? Czy jest szansa że będę mógł zobaczyć wasze OC z bliska? Wiecie dla ludzi z PurePC czy wpuścicie tam, bo pewnie tłumy będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Są plany na zorganizowanie After Party dla ludzi z PurePC, kameralna impreza z browarem itp. Więcej informacji tydzień lub 2 przed targami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Liber może zorganizujemy komitet powitalny na dworcu ? Jasna sprawa ;) Masz jakies pomysly ? albo nie to jakos na PW czy cos obgadamy zeby "niespodziewajka" byla :> btw leiber sie pisze |lajber| sie czyta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 A to są jakieś kolejki? Najwyżej mogę coś skubnąć azociku też? Czy jest szansa że będę mógł zobaczyć wasze OC z bliska? Wiecie dla ludzi z PurePC czy wpuścicie tam, bo pewnie tłumy będą. Ta kolejka to oczywiście była przenośnia ;) OC na pewno będziesz mógł zobaczyć, mam nadzieje że w tej hali będziemy mieli sporo więcej miejsca niż w NOT w zeszłym roku :lol: A co byś chciał sobie skubnąć na tym azociku? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 a byłba możliwośc pobenchowac tam z wami ? pd bym troche pomeczył :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) a byłba możliwośc pobenchowac tam z wami ? pd bym troche pomeczył :oops: Spoko, wszystko wyjdzie w praniu, zobaczymy w dniu samej imprezy, bo przeważnie jest tak, że gdy przyjdzie co do czego, to i tak większość planów idzie się kochać :) . Jeśli ci to zbyt nie ciąży to bierz swój sprzęt+kontener i izolacja ;) Edytowane 28 Marca 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ok ;) niech i tak będzie :P a jakaś zrzuta na ln jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ok ;) niech i tak będzie :P a jakaś zrzuta na ln jest ? Zostaw to nam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) @janio Będziesz jechać tym pociągiem co przejeżdża przez Brzeg (08:41) do Wrocka i jedzie z Opola (wyjeżdża 8:04)? Edytowane 28 Marca 2007 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 No ja zależy od pracy. Jakby co to mogę też pomóc w znalezieniu monopolowego czy cuś ;) Wezmę swojego atlhlonka ,a może ktoś z lepszą płytą i pamięciami znalazłby czas ,a sprawdził bym ile proc wyciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 @janio Będziesz jechać tym pociągiem co przejeżdża przez Brzeg (08:41) do Wrocka i jedzie z Opola (wyjeżdża 8:04)? Niestety a może i stety, we Wrocku będę już w piątek wieczór ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Są plany na zorganizowanie After Party dla ludzi z PurePC, kameralna impreza z browarem itp. Więcej informacji tydzień lub 2 przed targami. no gdyby cos takiego wypalilo to i ja bym sie skusil, chcialbym poznac troche ludzi z forum, w koncu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Ja będę na pewno. Przyda się koszulka PurePC ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 dobra.. zgłoszony jestem.. ciekawe czy zdążę wymodzić obudwę :D pesymiści milczeć ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Huh, tyle pomysłów we mnie kipi, ale brak czasu, z chęcią wystawiłbym się ponownie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Są te targi we wrocu czy nie bo już nie wiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...