ppawlo Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Mimo, że mam zainstalowany sterownik do obsługi scanera ze stron producenta. (Wersja dla 2000 - tylko takie są - podobno (producent zapewnia), że działają z XP). Mam problem. Scaner odczytuje w trybie OCR, FAX, ale nie skanuje grafiki. Windows XP np w Corelu 9, wypisuje błąd, skontkatuj się ..... i zamyka wszystko. To samo robi każdy inny program graficzny jakim chce zeskanować obraz. Nie wiecie co jest grane. Może wiecie z skąd ściągnąć jakieś uniwersalne sterowniki, alo program do całkowitej obsługi scaner?? Dzięki za info!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Heh, to i tak jesteś dobry, że w ogóle udało Ci się zainstalować ten skaner pod XP. Ja kiedyś walczyłem cały dzień (na dwóch różnych kompach) i niestety poniosłem sromotną porażkę. Próbowałem wszystkich możliwych konfiguracji ze strony producenta i d**a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...