f3nikz Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 No właśnie nie wiem w czym rzecz... Miałem dołączyć temat do 7300GT ale to nie tyczy się konkretnie samej karty chyba.. Tak więc Mój zestaw to: c2d e6300 + asus p5b deluxe + 2x512 ddr2 ocz platinum + 2 dysk sata + galaxy 7300GT 256mb zalman. Gram w starą grę a mianowicie Swat 4,to istotne nie jest tylko czemu jasnej cholery ta gra mi się haczy?! Jak to możliwe żeby tak stara gra się haczyła.. ? Piszę tego posta ponieważ chciałbym byście mi zasugerowali co może być problemem wywołującym tą farsę. Stery do grafy mam oryginalne od producenta z cedeka a gram na 1024/768 na full detalach bo przecież nie jest to gra pierwszej młodości.. Mam co prawda słaby zasilacz bo tracer hellfire 400w ale kurier ma przywieźć w piątek topowera p7 420w EZ. Także może wy napiszecie mi w czym rzecz bo ja naprawdę rozkładam ręce... ;/ Help me... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Jak chodzą inne gry te nowsze ? :) , zainstaluj najnowsze stery np 93.71 i zobacz co sie bedzie działo. Nie wyglada to na uszkodzona karte tylko problem pewnie leży w sterownikach, zasilacz też nie jest git wiec czekaj i sie módl aby ten tracer do piątku tego kompa przy życiu utrzymał :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 nie powinno ci haczyć w ogóle, bo mi prawie nic nie haczy na tym moim czymśz podpisu (spoko gierka btw) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...