Mate Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Witam. Mam problemik założyłem u siebie ISDN i włożyłem kartę Fritz PCI Wszystko działa ale... nie mogę odczytać HostID z mojej karty LAN (3COM), które to Host ID jest mi potrzebne do uruchomienia programu, który wykorzystuje to w licencji. Moze wiecie jak to ugryźć. A i jescze jedno. Wszytko to pod win XP. w menadżerze urzadzeń mam dwie karty sieciowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Chyba pomyliłeś forum (powinno byś na Sieci komputerowe i internet). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 no wlasnie ale ja tez mialem fritza bo mam isdn ale po 2 miechach wywalilem i sobie radiowke zalozylem wiec jestem happy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Nie mam ISDN ani Fritza, ale jeżeli chcesz odczytać jakiś numer z karty sieciowej to najprawdopodobniej chodzi o MAC adres, wpisz w wierszu poleceń "ipconfig /all" i odczytaj adres fizyczny karty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 no wlasnie ale ja tez mialem fritza bo mam isdn ale po 2 miechach wywalilem i sobie radiowke zalozylem wiec jestem happy Czy uważasz, że to jest odpowiedź na pytanie? Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...