Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 w swojej okolicy mam fajny komputerowy www.lis.com.pl zobaczcie co znalazłem w cenniku chyba się walneli albo ja jestem głupi EPOX 8K3A ATX VIAKT333A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Stawiam na opcje numer 2 :P A na serio to napewno ci debile w sklepie tak napisali. KT333A jeszcze niema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Polak potrafi. Na zachodzie nie ma, a my już mamy KT333A :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Stawiam na opcje numer 2 :P A na serio to napewno ci debile w sklepie tak napisali. KT333A jeszcze niema. Nie ma i pewnie nigdy nie będzie. Prędzej wypuszczą KT400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Stawiam na opcje numer 2 :P A na serio to napewno ci debile w sklepie tak napisali. KT333A jeszcze niema. Nie ma i nie bedzie, bo ma byki jak z tad do 5 po poludniu.... TO mi pachnie czsoprzestrzenia..... :D :) :lol: :P :wink: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...