bialyikar Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Mam problem z zainstalowaniem panelu Median MS 4011 (dokładnie to ten z trzema portami usb). Panel podczas botowania kompa wykrywany jest prawidłowo (wymienione są wszystkie gniazda na karty z których można zabotować), w Windowsie po zainstalowaniu sterowników z powyższej strony także wszystko działa (a raczej działało) do czasu ponownego uruchomienia kompa. Wtedy Windows nie chce wykryć tego panelu. Czasami po ponownej instalacji sterowników panel znów działa do czasu uruchomienia kompa. Ponadto, czasami przy ponownym uruchomieniu panel jest widoczny, pomimo, że przy wcześniejszym uruchomieniu nie chciał działać. Może to kwestia mojej płyty, są do tego panelu jakieś inne sterowniki?? I jeszcze jedno, gdzie na płycie można podłączyć wyjście tv??? Na swoim Asrocku nie znalazłem czegoś takiego. Może gdzieś na karcie graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Czy windows to xp sp2 + dalsze poprawki czy goły xp'ek? Korzystam z dysku na usb i na komputerze bez sp2 właśnie tak mam, wystarczy, żewyciągnę wtyczkę usb i wetknę ponownie i wszystko działa - z panelem który jest podpięty pod mobo byłoby to kłopotliwe :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyikar Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czy windows to xp sp2 + dalsze poprawki czy goły xp'ek? Korzystam z dysku na usb i na komputerze bez sp2 właśnie tak mam, wystarczy, żewyciągnę wtyczkę usb i wetknę ponownie i wszystko działa - z panelem który jest podpięty pod mobo byłoby to kłopotliwe :-PMam Windowsa XP sp2 + dalsze poprawki (AutoPatcher XP + poprawki przez net). Zainstalowane są też sterowniki do płyty, USB i cała reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...