alef Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 witam mam maly klopocik z Opera w abo ERY...jak probuje zaladowac jakas stronke to widze ze wlacza sie edge (ale wlasciwie sie nie laczy-na rachunku nie wykazuje zeby sie nawet polaczyl z netem) i na dole wyskakuje tylko processing i na tym dzialalnosc sie konczy szukalem po necie ale chyba maloefektywnie :mur: macie jakies info na ten temat? moze trzeba to jakos skonfigurowac? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 witam mam maly klopocik z Opera w abo ERY...jak probuje zaladowac jakas stronke to widze ze wlacza sie edge (ale wlasciwie sie nie laczy-na rachunku nie wykazuje zeby sie nawet polaczyl z netem) i na dole wyskakuje tylko processing i na tym dzialalnosc sie konczy szukalem po necie ale chyba maloefektywnie :mur: macie jakies info na ten temat? moze trzeba to jakos skonfigurowac? pozdro Pewnie nie masz wgranych ustawień dostawcy (w tym przypadku Ery)... Mi opera na Nokii 6280 śmiga aż miło;) Najlepsze rozwiązanie: zadzwonić do biura obsługi (numer: 602900000; koszt 1zł) i oni powinni Ci wysłać mms'a z ustawieniami...:) Podaj model telefonu to może coś łatwiej będzie powiedzieć;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alef Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 SE W810i pogrzebalem troche i zastanawiam sie czy kochana ściERA nie "pozwala" na kozystanie z opery tylko uzytkownikom blueconnecta...jest jakas opcja internet w komorce czy cos w tym stylu...wykupuje sie pakiet i wtedy mozna smigac :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Sprawdzałeś, czy masz aktywną usługe połączeń z internetem? Możesz tak jak wcześniej zadzwonić do biura obsługi (to chyba najlepsze wyjście, a 1zł to niedużo), albo wejść na www.era.pl i tam zalogować się na swoje konto i sprawdzić ustawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...