Gość kubax_92 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Cześć.Mam taki problem.Mam program Dev-C++.Wpisuje: #include <iostream.h> main() { cout << "Witamy na pokladzie" ; } i niby mi się coś pokazuje na ułamek sekuundy i nagle znika,czyli nawet nie zdążam przeczytać "Wi".Mam coś źle ustawine czy co,moze to wina kompilatora?? Helpp KubaX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 wpisz system("pause"); na koniec a najlepiej use_google(); lub read_some_book_about_cpp(); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 mozesz tez uruchamiac program w konsoli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Poczytaj trochę na początku, a nie lecisz programy po kolei przepisane z jakiegoś tutoriala. Taka moja rada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ehh... kursik komputer świata - radze ci przeżuć sie na symfonie c++, dla mnie o niebo lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 #include <iostream.h> main() { cout << "Witamy na pokladzie" ; } matko boska czestochowska kto cie tak pisac nauczyl ? Funkcja bez typu ? .h w naglowkach od c++ ? Zacznij od nauki nawykow dobrego pisania zacznij od: #include <iostream>using namespace std;int main(){ cout << "Witamy na pokladzie"; system("pause"); return 0;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 .. a potem uruchom visual c++, otwórz jakiś porządny.. kilkunastotysięczno plikowy program... i zapomnij o czymś takim jak int main() :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...