Jimmy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam Psoadam płytę główną Gigabyte DS4 z prockiem E6400. Chciałbym kupić w miare dobry i cichy wentylator.Dużo czytałem o Arctic Cooling Freezer 7Pro tylko nie wiem czy da sie go tam zmieścić na płytę tak żeby nie zachaczał o ciopłowody od mostka.Jestem ciekawy waszych opini i spostrzeżeń na podstawie, których mógłbym zakupić chłodzenie na procesor:-) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ... cichy wentylator... Arctic Cooling Freezer 7Pro ...Jeżeli ktoś uważa że te dwa zwroty są równowazne to muszę przyznać, ze ma problemy ze słuchem i przydała by mu sie wizyta u laryngologa. :lol: Moim zdaniem na płytke z chłodzeniem mosfetów jak na DS4 idealne są coolery typu: TT BigTyp/TR SI-128/Scythe Andy Samurai Master. Zyskujesz dobry przewiew miedzy finami radiatorów na płycie i ciszę (wentylatory 120x120 są zdecydoweanie cichsze niż ten wirnik na Fryzjerze). Sam miałem kupić Fryzjera 7Pro, ale wybrałem TR SI-128 & Fandera 120 - powód już podałem. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...