Nick126 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 W załączniku jest screen, takie coś mi się pojawia od wczoraj przy włączeniu komputera. Dlaczego? Co to jest? Wczoraj zainstalowałem jakąś jedną aktualizcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilmash Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 tez to mam, akurat u mnie pojawia sie to w lapie packard bell easynote v7800. blad jest spowodowany przez sterownik realtek hd audio. zaczelo sie wczoraj pojawiac jak sciagnalem jakas aktualizacje, wiec wywalilem przez msconfig rthdcpl z autostartu i wylaczylem ja w managerze urzadzen. ofc mam zew. dzwiekowke sb live 24bit external, wiec straty w funkcjonalnosci nie mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 problem szerko znany od kilku dni :) nowa aktualizacja windy jest niezgodna ze stara wersja sterownikow zintegrowanych dzwiekowek realteka. wysarczy sciagnac najnowsze stery i problem mija download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon$ Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Pobrać i zainstalować (KB935448) link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zrobiłem co powiedział teraw i wszystko jest ok :) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Kurcze jak mogli zrobic taki bledzik :-| to samo mialem i juz myslalem, ze juz na Linuxa na stale sie przeniose ale dzieki tej latce dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...