Rafal1619855 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Podłączyłem do laptopa myszke i przestał działać touchpad, nie mam pojecia dlaczego? Wcześniej wszystko działało dobrze. Przeinstalowałem też sterowniki ale dalej to samo. Pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Spróbuj Fn + F7 - włączanie/wyłączanie touchapada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1619855 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Spróbuj Fn + F7 - włączanie/wyłączanie touchapada :wink: Dzięki, wszystko działa! Pozdrawiam. Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Rafal1619855 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelx1 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Dzięki, wszystko działa! Pozdrawiam. też miałem ten sam problem:) dzieki!!!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...