Ivnz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam Mam taki mały zgryz. Mianowicie nowego laptopa nie mogę kupić ale obecny C610 Dell mogę podkręcić. Znaczy dokupić lepszy procesor ramy zwiększyć dysk i takie tam. Kwestia tylko w tym czy da sie wymienić procesor. Bo jeśli nie to raczej nie widzę sensu zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 podkręcić wymieniając podzespoły - ciekawe [; jaki masz proc, dysk, ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Oczywiście idzie wymienić procesor. Opis jak to zrobić: Wymiana procesora w Dellu C610 Max co możesz do niego włożyć to P III M 1,2 Ghz, więc jeśli masz 1,0 to wymiana moim zdaniem nie ma sensu nie odczujesz dużej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Znaczy kicha....kurcze..no nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Wymiana dysku powinna dać jakieś efekty. Jeśli masz standardowy IBM/Hitachi 4200 RPM to wymiana na model z 5400 RPM powinna pomóc. Tez mam takiego lapka i planuje wymianę dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...