kojak_ct Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam. Panowie. Poszukuję instrukcji do amplitunera Yamaha 459 po Polsku. Może byc PDF, może byc skan. Bez różnicy. Kupiłem sprzet ale bez polskiego manuala a nie wszystko rozumiem z angielskiej. Jeśli ktoś ma namiar lub samą instrukcję to bardzo bym prosił o linka. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja z moją rxv-457 dostałem instrukcje od rxv-550 pl na CD (od mojej się nie wiele różni czyli od twojej również - bo to "nowsa versja" tego samego produktu). Właśnie ją uploaduje jak skończy, dam edit'a. Prosze bardzo :) : http://rapidshare.com/files/25612732/RXV_550.rar.html Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Serdecznie dziękuję. Wygląda na to samo co mam. ;) I jeszcze jedno pytanko. Co to za złącze? Do czego można go wykorzystac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wydaje mi się, że służy ono servisantom do wgrywania softu, bo nic o nim nie pisze :P i raczej nie ma takich kabli RTV które można by tam podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...