Miguel707 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Chciałbym kupić do mojego telefonu kartę MicroSD 1Gb i do tego słuchawki. Chciałbym zapytać co będzie najlepszym wyborem do mojego Sagema my501C (może być allegro)? Z MicroSD nastawiony jestem na Kingstony, a co do słuchawek, to nie mam pojęcia :) Proszę o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 karta - microsd od kingstona z adapterem sd sluchawki - sennheiser mx500 bedziesz zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 mx300 w zupełności mu wystarczą ;) 500 to będzie zbędny wydatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A co sądzicie o kupieniu przejściówki mini Jack>micro Jack za 3 zł + przesyłka i do tego karta MicroSD 1Gb Kingston za ~ 35 zł ? Zauważyłem, że zwykłe sluchawki z Walkmana Panasonic nie można podłączyć, bo się nie mieszczą. Mniemam, że do mojego telefonu potrzebne są słuchawki z wejściem nie MiniJack, a MicroJack. Więc jak mam już niezłe słuchawki na MiniJacka, to może wystarczy dokupić przejściówkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 raczej nie kupisz słuchawek z microJackiem więc jeżeli już masz słuchawki to powinno spokojnie śmigać z przejściówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 W takim razie kupię przejściówkę i do tego kartę MicroSD Kingston 1Gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...