Gość f.e.a.r. Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Powie mi ktoś dlaczego sterowanie jest pomieszane ?? Nie moge go zmienić i coś się sypie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jak to pomieszane? Ja grałem na padzie, ale z tego co wiem to na klawiaturze nie daje rady przypisać dwóch dowolnych czynności do jednego klawisza (są pogrupowane po dwie - atak/obrona). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 No właśnie jakoś dziwnie bo zmieniam ustawienia i gram potem zupelnie innymi klawiszami. Chore to jest. Ja własnie nie mam pada i kumpel mi mówił, że jest duży problem na samej klawiaturze ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Hmm... Podobnie miałem z ustawieniem gamepada, jak miałem podłączony jeszcze drugi kontroler. Nie masz może jakiegoś joysticka, kierownicy? Jeśli tak to sprobuj odłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Z tego co pamiętam to żeby zmienić klawisze w NHL musisz użyć programu NHL07 Keyboard Redefiner ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...