pisarz Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 W najbliższym czasie będe kupował nowego PDA, mam swoje wymagania co do urządzenia jednak nie wiem co obecnie jest "na topie". A wiec: - wymagany ekran VGA - przekatna ekranu PRZYNAJMNIEJ 3,5" - konieczne WiFi - WM 5.0 - bezawaryjność! - Odczytywanie kart o standardzie przynajmniej MMC i SD - Dobry procesor Mile widziane (choć niekonieczne): - GPS - Host USB Kwota jaka moge wydac to ok. 1500zł (moze byc wiecej lub mniej). Nie orientuje sie zbytnio co jest obecnie na topie. Ogladałem cos takiego: http://allegro.pl/item185024080_asus_mypal...acja_sklep.html - wydaje sie być całkiem niezłe. Czekam na pomoc, pozdrawiam Smiley PDA bedzie uzywany głownie do czytania pdf, ogladania filmow, pisania w wordzie, internetu (przegladarka + komunikator) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Piszesz ze wymagany ekran vga a podajesz linka do qvga ;) Piszesz bezawaryjnosc i WM 5.0. NIe da sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...