skonec Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam mam problem: zainstalowalem wszystko jest niby potrzebne do dzialania tej karty ze strony: http://www.hauppauge.pl/pages/support/supp...l#remotecontrol i wlaczam WinTV2000 i chce ustawic kanaly: wlaczam auto scan i tak: nie moge wybrac trybu PAL BG/DK gdyz mam tylko mozliwosc NTSC M i PAL M ;/ nie wiem co sie dzieje, gdy skanuje kabel i antene za kazdym razem nic nie znajduje probowalem ChrisTV, moreTV, borgTV ale zaden nie chcial dzialac gdyz nie wykryto karty z ukladem : 84t... itd prosze pomozcie mi co z tym fantem zrobic ... sedzie sam w chacie i chcialbym chociaz TV sobie obejrzec. Z gory ogromne podziekowania za pomoc Pozdrawiam Skonec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skonec Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 juz sie uporalem- wgralem oprogramowanie lacznie ze sterownikami ze strony .com gdzie sa najnowsze stery - i juz dokladnie nie wiem ale wydaje mi sie ze cos namieszalem: czesc wzialem od mojego typu, czesc o jakiegos innego :) pomoglo a to co zobaczylem na ekranie bylo niesamowite- obraz czysty jak lza- zadnych zaklucen, jakis paskow, nic. teraz tylko pozostalo mi opanowanie pilota i bedzie cacy :) wiec ogromnie polecam owa karte TV jest niesamowita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...