Gość lipa_ml Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam. Mam okazję tanio go kupic za troche ponad 400 zł brutto nowy z fv i mam pytanie czy ktoś z was ma jakiegos tagana z tej serii? chodzi mi głównie o stabiolnośći i hałaś . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Na prawde wystarczy max 5minut, żeby na forum znaleśc, że jeśli chodzi o stabilnośc to jest to najwyższa klasa, ale jesli chodzi o cisze to wręcz przeciwnie. Ten zasilacz jest po prostu głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Albo nie miałeś nigdy do czynienia z tym zasilaczem albo sztuka , którą widziałeś była jakaś trefna. Co do wydajności - bez zastrzeżeń. Na configu poniżej wręcz się nudzi. Oba wentyle pracuję bardzo cicho, więc nie wiem skąd te wnioski.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Powiedz proszę jak wygląda compare w stosunku do U01, którego się pozbyłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Powiem tak - poziomu bezgłośności U01 nie osiąga,a le jest tylko minimalnie gorszy. Naprawdę, jak na zasiłkę tej mocy jest zadziwiająco cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Powiedz proszę jak wygląda compare w stosunku do U01, którego się pozbyłeś :) Powiem tak - poziomu bezgłośności U01 nie osiąga,a le jest tylko minimalnie gorszy. Naprawdę, jak na zasiłkę tej mocy jest zadziwiająco cichy. Moze mu sie pomylilo z U35, ktory jest niemilosernie glosny pod obciazeniem. Co do U25 - potwierdzam cichy jak na oferowana moc (mialem wersje 500W) Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hill70 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja mam 500 z seri u25 i w sumie teraz przy moich wentylatorach ( 1x 12 cm Fander ok 1300 obr. + "fryzjer" na CPU OK. 1600 obr. + 2x 92mm na boku obudowy puszczone na 5V) to te dwa wentylatorki w zasiłce hałasują najbrdziej. Aczkolwiek ponieważ używam słuchawek to nie jest to jakiś wielki problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ten zasilacz ciągnie do 800W realnie (sprawdzane testowo), jak na oferowane możliwości stosunkowo cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ten zasilacz ciągnie do 800W realnie (sprawdzane testowo), jak na oferowane możliwości stosunkowo cichy.Jak ktoś używa "platformy testowej", a nie zwykłego pc to jak najbardziej godny polecenia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...