acrem Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Od dosyc dawana mam nagrywarke benq dvd dw1640 i od pewnego czasu na co 2 nagranej plycie (sprawdzalem na plytach tdk, philips, vakos) w czasie weryfikacji kompilacji wyskakuje blad, ze "sektor xxx ma inna zawartosc niz zrodlo" no i weryfikacja konczy sie nie powodzeniem ale z tego co sprawdzalem nagrane filmy dzialaja jak gdyby nigdy nic. nazwe nagrywarki podalem, os - winXp pro sp2, soft - nero 7 (ver. 7.2.3.2) O co chodzi z tym bledem? powinienem sie martwic? <_< Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez acrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 podstawowa sprawa: najnowszy bios albo tu a potem sie zobaczy co dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a na jakich płytach masz błedy...? bo ja keidys kupilem 100płytek dvd tdk(niebieskich) z jakijs frajerskiej serji... 8/10płyt mogłem sobie w pewną cesc ciala wsadzic bo błędów sektorów było od groma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrem Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jak pisalem juz, nagrywalem na roznych plytach, na tych niebieskich od tdk tez. Blad wyskakuje srednio na co 3 moze 4 plycie. Co do nowego biosu - nigdy nie wgrywalem nowego i raczxej tez nie bede bo sie poprostu boje, ze cos zepsuje :P Moze ktos mial podobny problem, bo jesli nagrane plyty dzialaja to chyba nie jest jakis powazny blad. Lecz sama jego tresc jest dziwna, no bo jak to nie zgadzaja sie dane z dvd na tymi na hdd :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...