Ergo5 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dostałem od kumpeli jej komp do reanimacji: celek 1,7, ECS P4VXAD+, TNT, 256 MB, 2 x Hdd 40GB, aktualnie zasilacz 350W no name. Komp się wywalał, po wymianie zasilacza problemy ustały. Wymyśliłem, że przydałby się też od nowa postawiony system i tu zaczął się problem. W trakcie instalacji XP, komp dochodzi do ekranów wymagających potwierdzenie; albo do umowy licencyjnej, albo do wyboru dysku do instalacji i w tym momencie klawiatura wykonuje mignięcie 3 diodami, jak przy starcie kompa i przestaje odpowiadać. Wykonałem kilko prób, zawsze to samo. Gwoli ścisłości na aktualnie zainstalowanym XP klawiatura chodzi bez żadnych problemów. Jeśli ktoś z was będzie miał pomysł, o co może chodzić będę mocno wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 zaaktualizuj bios byl tam wczesniej xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a może klawisze podpięte przez USB ( czysty XPnie ma sterowników) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 tez mi sie wydaje ze klawiatura jest na usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 moze być. ja mam pada i myszke na usb. jak sie komp uruchamia to i na padzie i myszce jest charakterystyczne mignięcie diodami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...