fazi86 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Moja koleżanka ma problem z dostępem do neta (na uczelni) przez WLAN. Ja się na tym nie znam zupełnie, więc może ktoś z was będzie miał jakiś pomysł. Fragment wiadomości od niej opisujący problem: "Siedzialam na necie dzisiaj na uczelni (mam dojscie przez WLAN), gadalam na tlenie. I nagle przestalo mi cokolwiek przychodzic, moje posty nie byly wysylane. Najgorzej, bo zgasla lampka z przodu kompa, pokazujaca, ze komp ma aktywne wykrywanie sieci bezprzewodowych." Nie wiem jaki ma sprzęt (wiem jedynie, że jest to laptop), jeśli jakieś dodatkowe info jest potrzebne to piszcie, postaram się dowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Fn + F2 jak kolezanka ma internet w laptopie w domu i nie jest to siec osiedlowa 128kbps (nie mam nerwow do takich lacz) to jej tego wirelessa moge zrobic/sprawdzic zdalnie bo mi sie nudzi w pracy, daj tylko namiar Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) W domu neta nie ma, uczelnia jakas w Berlinie. A na uczelni bedzie jutro dopiero :( edit: Lapek jest to Lenovo 3000 N100, skrót Fn+F2 to tam jest ściszanie, pod jakimś innym funkcyjnym ma wlan i bluetooth, blue odpala, a wlan nie. Niestety testować może tylko jak jest na uczelni, więc jeśli mógłbym prosić o jakieś porady co mogłaby sama popróbować.. :) Dodam jeszcze, ze robila skan antywirem i nic nie znalazl, a kontroler wlan jest widziany normalnie w mene urzadzen. Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez fazi86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...