Paszczak_PL Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 mam cd rom jak w temacie jednak program nero drivespeed pokazuje że chodzi na 17x hmm nie wiem czy wierzyc temu programowi. Tak czy siak chciałem się dowiedzieć czy jest jakiś programik pod win (najlepiej XP) który pozwala ustawić prędkośc cdroma :?: PS. Że jest to jestem pewien ale może wie ktoś jak się nazywa? będe wdzięczny za odpowiedź:!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Raczej podaje prawde , mozesz tez sprawdzic transfer przy kopiowaniu z cd na dysk programem Total COPY :P i podzielic na 150 to ci wyjdze jaka masz rzeczywista predkosc bo u mnie w nero jest 27x a mam CD-ROM 32x - ale to chyba ze starosci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Nero pokazuje średnią prędkoć odczytu , i maksymalną :) ZObacz na innej płycie bez zarysowań powinno być lepiej. A jak nie jest to pewnie starość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 qrde ja mam nagryware i cd cd wogole nei uzywam bo za wolno czyta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 qrde ja mam nagryware i cd cd wogole nei uzywam bo za wolno czyta :DTak bo cd-rw ma lepszy jakościowo laser to dlatego szybciej odczytuje płyty. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...