-==MORDI==- Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kilka tygodni temu zakupiłem AMD athlona 64 x2 3600+ EE wraz z mobo kn9. Przy podkręcaniu Fsb nie pójdzie więcej niz 239(2390mhz) bo przy właczaniu kompa na czanym ekranie pod wszystkimi danymi jest napisane: "System is in Safe-Mode please change freqency..... Co mam robić?Napięcie standard(1.250v)nie chodzi na wyższych napięciach. Tempetrratury są wporzo, bo nie w stresie 27-32 C na Boxowym chłodzonku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Aktualizacja BIOS-U, na nowszy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jestem troche zielony w zmianie biosu. Jak mam to zrobić? Nie ma innego sposobu ? może jakos wyłączyc tą opcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jakie ht, dzielnik ustawiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) ht 239 i weicej nie idze dzielnik 10x Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez -==MORDI==- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...