rah86 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam. Na wstepie chcialbym przywitac wszystkich forumowiczow i prosic o pomoc. Od wczoraj mam podpiety do SB 0090 zestaw GENIUS SW-HF 5.1 5000 Home Theater. Na testach karty sprawdzalem i lektor wymienia wszystkie glosniki. Z tym ze glosniki graja cicho. W mixerze wind. mam volume i vawe/mp3 na okolo 90% wlaczony bass redirection na 114Hz i glosniki graja dosc cicho. Ciszej niz moje poprzednie 2.1 Glosniejsze sa dopiero gdy przekrece potencjomentrem volume na subie ponad polowe. Gdy daje prawie na maxa sa dosc glosne jednak nie rewelacyjnie. Dodam ze posiadam orginalne stery do katy muzycznej. Z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 bass redirection ustaw na 80~85 i zainstaluj kx-y ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rah86 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ok a jak skonfigurowac te kxy? Ty masz kxy? jak glosno dziala Twoj zestaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Nie mam kx-ów więc nie powiem ci jak je dokladnie skonfigurowac co do głosności to chyba wszystko jest ok... jak jest 3/4 głosnosci to już jest dośc głośno :) (pokój 11m2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...