Skocz do zawartości
Neo_x

Co sadzisz o Leadtek WinFast GF3 Ti500 ??

Co sadzisz o Leadtek WinFast GF3 Ti500 ??  

1. 1. Co sadzisz o Leadtek WinFast GF3 Ti500 ??

• Zaje... fajna :)
      9
    • Taka sobie
      10
    • Kaszanka
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Siema..... jednak nie kupuje Ti200 wole Ti500 tylko ze kilka "groszy" drozsza :) .... a wiec.... co sadzicie o Leadtek WinFast GF3 Ti500-64TD :?: Macie moze linki z porownaniem do innych kart z serii geforce 3 Ti500 :?:

THX za pomoc :)

P.S. Macie tu mala ankietke :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tą cenę karta jest rewelacyjna !! Z testu TU gdzie porównują ją z Radeonem można wywnioskować że kręci się na 265/565 czyli b.dobrze jak na standardowe chłodzenie. Moja rada : masz 689zł to kup GF3, jeżeli masz troche więcej to GF4Ti4200.........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tą cenę karta jest rewelacyjna !! Z testu TU gdzie porównują ją z Radeonem można wywnioskować że kręci się na 265/565 czyli b.dobrze jak na standardowe chłodzenie. Moja rada : masz 689zł to kup GF3, jeżeli masz troche więcej to GF4Ti4200.........

No tak, ale w podobnych cenach można kupić Ladtek'a GeForce3 Ti500, abo Prolink GeForce4 Ti4200. A zdaje się że ta pierwsza ma nieco lepszą jakość... Ja tam prolinka nigdy chyba nie kupie, ani żadnego Palita. Lepiej już dozpierać kilka złotych na markowego GeForce4 ti4200.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie tu jest problem ze wiecej kasy nie uda mi sie skombinowac... chyba ze cos tam po znajomosci z Liskiem... :wink: moze by VAT odpuscil :wink: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

" zaje...fajna :) " to chyba ja tak gdzies pisalem :wink:

a tak pozatym to ja bym raczej wziol Ti200 i drobny overclock :)

w zasadzie to ten sam chip tylko jest roznica w MHz.

Cytat z benchmark.pl (troszki stary bo to pierwsze testy serii Titanium (pażdziernik 2k1) i karta Leadteka ale zawsze jest :wink: :

"WinFast Ti200 jest o około 700 tańszy, a w rzeczywistości jest to "ta sama karta". Ma ten sam chipset GeForce3, te same pamięci o czasie dostępu 3.8, ten sam cooler etc etc. Dwusetkę, fabrycznie taktowaną 175/400 MHz (rdzeń/pamięć) udało mi się podkręcić do tych samych częstotliwości na których pracuje model Ti500, czyli 240/500 MHz. IMO rewelacja.

Ale idąc dalej, analogicznego wyczynu nie udało mi się już powtórzyć z modelem Ti500. Przy ustawieniach 250/520 pojawiały się pierwsze błędy w renderingu. Wniosek z tego jest jednoznaczny."

link do testu masz tutaj

z drugiej strony dobre chlodzenie i ta sie niezle kreci ...

ale BIERZ CO CHCESZ :D twoja kasa - twoj wybor :P

w komputroniku widzialem MSI GF3 Ti200 128 MB DDR za 699 zeta ... chcialem ja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ale nie bylo w hurtowni :( ja to zawsze mam pecha :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...