mann Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam! Chciałem zwrócić się z prośbą do doświadczonych forumowiczów, ponieważ dotychczas pracowałem na komputerach stacjonarnych nie do końca orientuje się w osiągach poszczególnych modeli, a sklepy wcale nie ułatwiają sytuacji. Jaki notebook Waszym zdaniem poradzi sobie z obróbka grafiki wektorowej? Chodzi tutaj o 17” do 7 tys zł Uznałem ze hp Pavilion dv9000 jest najlepszym wyborem ze względu na świetną matryce, jednak na fakturę w tym kraju udało mi się odnaleźć tylko wersje ze słabymi procesorami 1,6 Kolejna propozycja to Satellite P100-106 jednak czytając fora natrafiłem ze ten wydajny model posiada bardzo słabą matryce z beznadziejnym nierównym podświetleniem. Czy ktoś posiada te modele lub może polecić coś godnego uwagi ? Z góry bardzo dziękuje za ewentualna pomoc i Pozdrawiam! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wklep konfig ze stacjonarki który umożliwia to co chcesz robić ( w wersji z kartą normalną i profesjonalną) to może ktoś wypatrzy coś adekwatnego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Pewnie zaraz zjawia sie fanatycy Compala ;) ale na serio to nie polecam Pavilionow ze wzgledu na wieksza awaryjnosc. Moze jakiegos Della XPS'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mann Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Pewnie zaraz zjawia sie fanatycy Compala ;) ale na serio to nie polecam Pavilionow ze wzgledu na wieksza awaryjnosc. Moze jakiegos Della XPS'a ? XPS do dobra propozycja jednak jest bardzo slabo dostepny i ciezko bedzie zmiescic sie w 7 tys brutto Jesli nie Pavilion to w sklepach pozostaja tylko toshiby p100-106 (nie wiem jak sie sprawoja) czy jest jeszcze cos godnego uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Może to: http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id=und...KatItemCId=4399 .Miecie tego HP-ka na dzień dobry. Za tą cenę dobry konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ja polece cos takiego: http://www.allegro.pl/item188596098_dell_x...y_kombajn_.html http://www.allegro.pl/item186928364_dell_9..._1920x1200.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 MacBook Pro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...