kfazzi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam... W tej chwili posiadam kartę Turtle Beach Montego II opartą o chip Aureal Vortex 2. Czy opłacalna będzie zamiana (czy będzie poprawa dźwięku między tą dźwiękówką) a taką: http://allegro.pl/item189260585_aureal_vor...9x_2000_xp.html Nie wiem czy opłaca mi się zamiana... Słucham wyłącznie muzyki (nie gram na kompie dlatego potrzebuję tylko dobrej karty stereo) na słuchawkach (KOSS UR-40) do których dokupiłem wzmacniacz (od forumowicza esh0 :) - powinien przyjść jutro) i teraz nie wiem czy oplaca się zamienić mojego TB na tego Terrateca ... Niby ładnie wygląda i ma pozłacane wyjścia ale... Pomóżcie :) Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) Też się zastanawiam nad tą kartą, dodatkowo chcę ją wykorzystywać do gier, ale nie potrzebyję żadnych EAX'ów. Chciełbym wiedzieć gdzie w stawce SoudBlasterów ta karta się plasuje i czy w ogóle jest warta zakupu? Posiadam zestaw głośników 2.1 i tyle kanałów na karcie mi wystarczy nie potrzebuję więcej. Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez RoyalC333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...