Lien Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Witam, prosze o pomoc w wyborze zasilacza. Otóz juz zamowilem to co jest nizej.. Pozostal tylko zasilacz. Zastanwiam sie nad Huntkeyem350, ale nie wiem czy podoła.. W przyszlosci mam zamiar zmienic grafe na cos DX10, oraz po zakupieniu chlodzenia pobawic sie O/C (moze nie ekstremalne, ale takie dosyc mocne :? ) Kwota, ktora dysponuje to +-200zł. 2x A-Data 1024MB DDR2 667MHz DDR Non-ECC DIMM PALIT XpertVision Geforce 7600GS Sonic 256MB GDDR3 (128bit), PCI-E, TV&DVI, BOX AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600 Socket AM2, 1MB cache, 1900MHz, BOX Abit KN9 Dysk Seagate Barracuda 7200.10; 160GB, Serial ATA/300 Lite-On Super AllWrite Pozdrawiam i z gory dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 http://www.allegro.pl/item183387159_zasila..._12cm_fan_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Huntkey sobie powinien poradzic imo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ale Ty masz już tego Huntka czy nie? Bo jesli tak to nie masz o co się martwić ;) Hk jest niezniszczalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 HK ? Toż to potwór :lol: A tak zeby nie robic OT. Spokojnie da rade. Mozesz mi wierzyc na słowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lien Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Dzieki za odpowiedz :) Zaraz zamowie HK, w sumie za ta cene na pewno nic lepszego nie kupie. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...