Ibin Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Witam Zainstalowałem program „Ashampoo Burning Studio 2007”, jak dla mnie bardzo dobry. Mam z nim tylko mały problem, na początku wyskakuje komunikat: „Proszę czekać…, Przeładowywanie dysków”. Może nic w tym dziwnego bo program bardzo ładnie nagrywa, tylko, że te przeładowywanie dysków trwa około 5 minut. Trochę za długo, czy da się coś z tym zrobić, w ogóle to, co znaczy? Mam (sprzęt w podpisie :)): Windows XP Pro + SP2 Wirtualny napęd w „Deamon”. Wszystko inne działa bardzo dobrze, tylko to tak długo się ładuje, próbowałem różnych wersji tego programu i zawsze było to samo, może ten program tak ma? Edytowane 2 Maja 2007 przez Ibin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) dziwne u mnie 1 sek wiec praktycznie nie wyczuwam ze bylo mam p4 ht 3.0ghz 1gb ram dual channel geforce 6600gt dysk systemowy 150gb SATA dysk media 250gb SATA dysk media 2 250gb IDE naped DVD nagrywarka DVD xp pro sp2 tez mam daemona :) Edytowane 10 Maja 2007 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Witam Zainstalowałem program „Ashampoo Burning Studio 2007”, jak dla mnie bardzo dobry. Mam z nim tylko mały problem, na początku wyskakuje komunikat: „Proszę czekać…, Przeładowywanie dysków”. Może nic w tym dziwnego bo program bardzo ładnie nagrywa, tylko, że te przeładowywanie dysków trwa około 5 minut. Trochę za długo, czy da się coś z tym zrobić, w ogóle to, co znaczy? Mam (sprzęt w podpisie :)): Windows XP Pro + SP2 Wirtualny napęd w „Deamon”. Wszystko inne działa bardzo dobrze, tylko to tak długo się ładuje, próbowałem różnych wersji tego programu i zawsze było to samo, może ten program tak ma? W "DAEMON Tools" klikając prawym przyciskiem na ikonce programu na pasku zadań - EMULACJA masz pewno włączone wszystkie opcje (zielona ikonka na pasku zadań). Przestaw na WSZYSTKIE OPCJE WYŁĄCZONE (czerwona ikonka programu na pasku zadań). Ja tak zrobiłem u siebie i pomogło :-) Jesli będe miał potrzebe emulacji gry wraz z zabezpieczeniem to je po prostu włącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ibin Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 W "DAEMON Tools" klikając prawym przyciskiem na ikonce programu na pasku zadań - EMULACJA masz pewno włączone wszystkie opcje (zielona ikonka na pasku zadań). Przestaw na WSZYSTKIE OPCJE WYŁĄCZONE (czerwona ikonka programu na pasku zadań). Ja tak zrobiłem u siebie i pomogło :-) Jesli będe miał potrzebe emulacji gry wraz z zabezpieczeniem to je po prostu włącze. Dzięki, teraz ładuje się już normalnie :) U mnie tak wolno ładuje się jak mam zaznaczona opcje „RMPS”, reszta może być włączona, byle nie ta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...