Gość Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Mam spory problem: mialem Win ME i postanowilem zrobic upgrejd na XP. Cos nawaliło i musialem formatowac. Zainstalowalem znowu ME, z kopii zapasowej rejestr wyciagnalem i chcialem DirectX 9.0 instalowac a tu figa... nie instaluje sie. Grzebalem w rejestrze i usunalem wpis o wersji DX no i sie zainstalowal, ale jak: przy uruchamianiu nie dziala wiekszosc modułów (DirectMusic, DirectSound, informacje o systemie) a 3D Mark 2003 i inne programy ktore wymagaja DX9.0 nie dzialaja. Prosze pomóżcie!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Zrob sobie kolejny format i tym razem nie wgrywaj starego rejestru na 100% pomoze :) po co tyle mieszales :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A nie da sie bez formatu? W rejestrze mam wszystko! Moze są jeszcze jakieś wpisy dt. DX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A nie da sie bez formatu? W rejestrze mam wszystko! Moze są jeszcze jakieś wpisy dt. DX?moze jakis program do "czyszczenia" rejestru pomoze :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...