Kaczy Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Nie wiem czy takie pytanie już było ale jaka powinna być temperatura na chip'ie płyty głównej? I co może się stać gdy zostanie ona przekroczona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Jezeli nie ma jakiegos wybujalego chlodzenia procka (WC, peltiery) to powinna byc nizsza od temp. procesora. Jezeli jest za duza (wyzsza) to proponuje byle jaki radiatorek na chipset zalozyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Nie wiem czy takie pytanie już było ale jaka powinna być temperatura na chip'ie płyty głównej? I co może się stać gdy zostanie ona przekroczona?wentylek z grafy przyklej na chipsecie i spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 ja mam 2cm radiator i wentyla przyklejonego na tasme do wykladzin :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 ja mam 2cm radiator i wentyla przyklejonego na tasme do wykladzin :Ptasmy do wykladzin to bym nie polecal, ona niezbyt dobrze odprowadza ciepelko, lepiej klej ze srebrem, napewno temp Ci spadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 A jakie macie temperatury na płycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 A jakie macie temperatury na płycie?ten Epox to ma 21 *C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...