SzogunR6 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) WITAM!!! :-P :-P Mam takiego kompa: Athlon 2200+ 1024 RAMu DDR GF 6800Gs 250GB HDD S Nagrywarka DVD Obecny zasilacz to 350W LOGIC :mad: i wiem,że jest on za słaby do przy starcie systemu pokazje mi sie okno do NVIDIA i ZBYT niskie zasilcznie czy czos w tym stylu:D:D Jak gram np.w GTA SA to po ok.20min sie zwierzsza każda gra :? :? :? :? :? Myśle ze mój smok 6800GS cięgnie za dużą mocy!!! Jaki teraz dobra zasilacz???????????POMOCY!!! :unsure: :unsure: Edytowane 5 Maja 2007 przez SzogunR6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 najtańszy bequiet albo FSP-350W albo huntkey 350W spokojnie da rade ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) A jaką masz mobo, procesor z 5v czy z 12V zasilany? jak nie wiesz to podaj model lub czy w płycie jest wtyk P4. Na oko to Delta DPS-350-PB2 (30zł na allegro) będzie odpowiednim cenowo/jakosciowo wyborem, ale to zależy z której linii zasilany jest proc. edit: bequiet lub huntkey wydaja sie zle komponować cenowo do całego zestawu (200zł) Edytowane 5 Maja 2007 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzogunR6 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) A jaką masz mobo, procesor z 5v czy z 12V zasilany? jak nie wiesz to podaj model lub czy w płycie jest wtyk P4. Na oko to Delta DPS-350-PB2 (30zł na allegro) będzie odpowiednim cenowo/jakosciowo wyborem, ale to zależy z której linii zasilany jest proc. edit: bequiet lub huntkey wydaja sie zle komponować cenowo do całego zestawu (200zł) Nie mam aż 200zł na zasilacz!!! :huh: Płyta głowna MIS KT4A-V Edytowane 5 Maja 2007 przez SzogunR6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Nie mam aż 200zł na zasilacz!!! :huh: Płyta głowna MIS KT4A-V To ile masz $? Twój sprzęt bez problemu pociągnie Fortron 350/400W. http://allegro.pl/search.php?string=fortron Osobiście jednak zakupiłbym Modecom'a MC 350W. http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C8300219 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Nie mam aż 200zł na zasilacz!!! :huh: Płyta głowna MIS KT4A-V Wtyku P4 nie ma, płyta zasila proca z 5V więc Delta o której pisałem będzie właściwym wyborem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzogunR6 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 To ile masz $? Twój sprzęt bez problemu pociągnie Fortron 350/400W. 2599340[/snapback] Wtyku P4 nie ma, płyta zasila proca z 5V więc Delta o której pisałem będzie właściwym wyborem http://allegro.pl/item190163723_nowy_delta...uper_cenie.html Chodzi o coś takiego??Boje sie,że sobie rady nie da:D :) :) :) :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Takie coś z palcem pociągnie twój sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 http://allegro.pl/item190163723_nowy_delta...uper_cenie.html Chodzi o coś takiego??Boje sie,że sobie rady nie da:D :) :) :) :-P :-P nie, chodzi o to co podał w linku YogiCK Delta 350 ciagnęła przez kilka dni mój konfig i nawet sie nie grzała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzogunR6 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 nie, chodzi o to co podał w linku YogiCK Delta 350 ciagnęła przez kilka dni mój konfig i nawet sie nie grzała dobra więc kupuje to!!! http://allegro.pl/item192216819_nowy_delta...at_gw_w_wa.html :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Taniocha. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzogunR6 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Taniocha. :blink: właśnie!!:D Oki!Admini zamykajcie temat!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzogunR6 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 svende ja miałem od ciebie więcej punktów w 3DMark05 Moja karta uzyskała 4746 punktów:D ja nie wierzyłem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 gf6800gs ma chyba wyzsze taktowania od mojego LE koniec OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzogunR6 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 gf6800gs ma chyba wyzsze taktowania od mojego LE koniec OT ale DELTA mam nadzieje go pociągnie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...