malczur Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Mam o to taki problemik ze gdy sobie w cos zaczne grac to mniej wiecej po paru minutach komp staje nie robi sie niebieski ekran tylko zamarza to co bylo na ekranie . Wyczyscilem caly wiatraczek na karcie graficznej dalem nowe pasty i [gluteus maximus] dalej to samo. Juz nie mam pomyslu przez co to moze byc? Kiedys jak zrobilem reinstal windowsa to przez jakis czas przestalo mniej wiecej tydzien a potem znowu tylko w dluzszych odstepach ale potem znowu co chwila. Ktos ma jakis pomysl przez co to moze byc? Sprzet AMD Opteron 144 wykrecony na 2,25 GHz z zalozonym WC 1 gb patriotow KH DFI Lanparty nf-4 ultra d leadtek winfast geforce 7800 gt i zasilacz chieftec 400W z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 A z czego złożony WuCet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Mam o to taki problemik ze gdy sobie w cos zaczne grac to mniej wiecej po paru minutach komp staje nie robi sie niebieski ekran tylko zamarza to co bylo na ekranie . Wyczyscilem caly wiatraczek na karcie graficznej dalem nowe pasty i [gluteus maximus] dalej to samo. Juz nie mam pomyslu przez co to moze byc? Kiedys jak zrobilem reinstal windowsa to przez jakis czas przestalo mniej wiecej tydzien a potem znowu tylko w dluzszych odstepach ale potem znowu co chwila. Ktos ma jakis pomysl przez co to moze byc? Sprzet AMD Opteron 144 wykrecony na 2,25 GHz z zalozonym WC 1 gb patriotow KH DFI Lanparty nf-4 ultra d leadtek winfast geforce 7800 gt i zasilacz chieftec 400W z gory THX Standard, czyli odpal orthosa na test CPU z priorytetem 10, jak przejdzie to odpal goldmemory na noc, 3dmark2k1 zapętlony itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 a jak moge sprawdzic czy to cos na plycie glownej nie jest zrabane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Odkręć do standardowych prędkości, załóż AC i pomęcz - no i daj znać jakie wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 a jak moge sprawdzic czy to cos na plycie glownej nie jest zrabane? Niech zgadnę.... chodzi o chipset? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Mi system się ciął co 15 minut, tak było po zainstalowaniu Avasta. Zrobiłem format i teraz jest dobrze, ale Avasta nigdy więcej :P (chodzi mi o komp z C2D). Co ciekawe, avast pracuje na moich pozostałych dwóch kompach i jest ok (Athlon 64, drugi na Sempronie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...