The_judge Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 OK. Jestem tu nowy i nie mam ani widzy teoretycznej ani praktycznej. Jakos przbranalem przez Wasze dywagacje ale nic z tego nie zrozumialem. Moze ktos napisac konkluzje calej powyzszej rozmowy, a mianowicie : :arrow: Jaki kupic blok? I skad? Cena niech tez bedzie ograniczeniem max 150zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Czlowieku tyle sie tu mowi o opcji SZUKAJ ...a Ty nie zauwazyles tego ?? SZUKAJ= Encyklopedia :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Czlowieku tyle sie tu mowi o opcji SZUKAJ ...a Ty nie zauwazyles tego ?? SZUKAJ= Encyklopedia :> no wlasnie chyba znalazlem, tylko brakuje mi meritum calej rozmowy. Chyba ze chcesz mi powiedziec ze polemika m.in. Witchhunter'a, reed'a i Adam78 miala juz miejsce na ten temat w innym topicu i wszystko co tu jest powiedziane bylo juz powiedziane to przepraszam- moj blad. Jesli jest inaczej to ponawiam prosbe o odpowiedz na moje pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...