Naquim Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Po TwinMosach za 175zł w Barwkompie przyszedł czas na nową promocje czyli Infineon 256MB PC-333 za 226zł. http://sklep.barwkomp.pl/opisP.php?kodprod...od=RAMIN256/333 Co o nich sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja sądze, że ktoś powinien na to odpowiedzieć bo ja właśnie strasznie rozczarowałem sie Kingstonem 333 i mam możliwość zmienić go na taką kość tylko muszę wiedzieć czy to prawda, że ona chodzi nawet na 212 Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shexbeer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 w Gdańsku są po 219 brutto www.gral.pl :) bez "promocji" :) DDR-SDRAM DIMM DDR333 256MB Infineon klasa produktu: pamięć DIMM; rodzaj pamięci: DDR (Double Data Rate); pojemność pamięci: 256 MB; standard: DDR333 - PC2700 (333MHz); przepustowość: 2700 MB/s; ilość pinów: 184; gwarancja: wieczysta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 No cóż ja również jestem od trzech dni posiadaczem 512mb DDR333 Kingstona na kościach Samsunga i nie mogę powiedzieć żeby ich wydajność powaliła mnie na kolana :( Przedtem trafiłem na kości Seitec 256mb DDR333 które chodziły na max ustawieniach i jeszcze na zwiększonej szynie było OK a Kingston niestety nawet połowy tego co Seitec nie wytrzymał /Seitec był kupiony jako no-name :)/ ale jak wiem to nie wina Kingstona ale zakichanego Samsunga wcześniej też miałem Kingstony tylko że SDR na kościach właśnie Infineona i uważam że były to najlepsze kości jakie kiedykolwiek miałem, tak więc jeśli masz do kupienia kości Infineona nie zastanawiaj się nawet sekundy,- Kingston też wypuszcza pamięci na Infineonie tylko nie wiedzieć czemu ostatnimi czasy oserwuję dziwny zalew Samsungiem :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...