Skocz do zawartości
Naquim

DDR-SDRAM Infineon 256MB PC-333

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sądze, że ktoś powinien na to odpowiedzieć bo ja właśnie strasznie rozczarowałem sie Kingstonem 333 i mam możliwość zmienić go na taką kość tylko muszę wiedzieć czy to prawda, że ona chodzi nawet na 212 Mhz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Gdańsku są po 219 brutto www.gral.pl :) bez "promocji" :)

DDR-SDRAM DIMM DDR333 256MB Infineon

klasa produktu: pamięć DIMM; rodzaj pamięci: DDR (Double Data Rate); pojemność pamięci: 256 MB; standard: DDR333 - PC2700 (333MHz); przepustowość: 2700 MB/s; ilość pinów: 184; gwarancja: wieczysta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż ja również jestem od trzech dni posiadaczem 512mb DDR333 Kingstona na kościach Samsunga i nie mogę powiedzieć żeby ich wydajność powaliła mnie na kolana :( Przedtem trafiłem na kości Seitec 256mb DDR333 które chodziły na max ustawieniach i jeszcze na zwiększonej szynie było OK a Kingston niestety nawet połowy tego co Seitec nie wytrzymał /Seitec był kupiony jako no-name :)/ ale jak wiem to nie wina Kingstona ale zakichanego Samsunga wcześniej też miałem Kingstony tylko że SDR na kościach właśnie Infineona i uważam że były to najlepsze kości jakie kiedykolwiek miałem, tak więc jeśli masz do kupienia kości Infineona nie zastanawiaj się nawet sekundy,- Kingston też wypuszcza pamięci na Infineonie tylko nie wiedzieć czemu ostatnimi czasy oserwuję dziwny zalew Samsungiem :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...