Bulsky Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Witam Mam do Was pytanko dotyczace uzytkowania kart SB. Sam jestem userem Livea i zastanawiam sie nad zmiana karty. Audigy ponoc nie ma znacznej roznicy, natomiast nie wiem jak sie sprawy maja z AUDIGY 2? Prosilbym o opinie, najlepiej od strony praktycznej:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 #### co do TOPICA --> jaka jest ROZNICA ? ##### sorry za buga pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 wolalbym karte terratec na chipie VIA ENVY. ta sama cena, a wszedzie trabia, ze duzo lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 no zaczynam kojarzyyc, to ten nowy chip od via, ma byc ponoc kieyds seryjnie pakowany, ale no ok, a gdzie mozna cos takiego kupic? masz moze jakies linki ? pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=545 na Envy sa dwa aureony, a dobre recenzje czytalem modelu dmx 6fire, na starszej wersji tego chipa przeczytaj koniecznie: http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=912&ns_page=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Robi wrarzenie:) ale jakby nie spojrzec to cena dmx 6fire lt, to wcaiz ponad 600 zl. Sam nie wiem , ale spodziewalem sie ceny w granicach ok 400-450 bo za takie pieniadze mzona kupic Audigy 2 (dokladnie niecalem 400 z VAT). Moze mozna gdzies DMXa kupic nieco taniej aniezeli w taktej ofercie? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...