noremy Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Hej, zamierzam kupic monitor lcd. Aktualnie posiadam 17''lcd, a moja odleglosc od monitora to ok. 1m. I teraz pytanie, bo jestem calkowicie zagubiony ;) : jaka jest najwygodniejsza przekatna monitora do pracy codziennej (glownie internet itepe itede, czasami gry, filmy), tak azeby oczy obejmowaly bezprobelmowo i jak najbardziej komfortowo caly obraz? z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skwarek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 20" panorama :) przynajmniej dla mnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noremy Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) tak wlasnie sie zastanawiam, czy zwykla 19'' czy panorama 20'' zapewnia wieksza wygode? czy moze 22''? :D Edytowane 12 Maja 2007 przez noremy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skwarek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 hmm 22" moze byc zaduze, i z odleglosci 1m Twoja szyja nie zazna odpoczynku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...