JaX_CCC Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Witam Kolega chciałby zakupić sobie chłodzonko na socket 478. Nic nie będzie kręcone. BOXowy cooler kończy swój żywot nawet czyszczenie i smarowanie nie pomogło. Priorytetem jest CISZA. Pastę użyję Arctic Silver 5 bo mi jeszcze zostało trochę. Na razie myślałem nad Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra TC i w podobnej cenie powinien być ewentualny cooler B-) bo komp to stary i nie chce on kasy w niego pakować. ma swoje racje :rolleyes: Jeżeli ma ktoś jakieś rady to z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zobacz TO - może styknie zakup samego wentylatora od AC (sam wentyl jak z tego coolera z linka to ~15 ZEN). Wymaga to troszkę zachodu ale nie szarpie po kieszeni :razz: bo nie zmieniasz/kupujesz radiatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) komputer nie mój więc nie chciałbym aż takich modyfikacji poczynać. Aczkolwiek dzięki za link - bardzo fajny. Wracając do tematu czy do 40zł w/w chłodzenie będzie najlepsze w kategorii: cisza :unsure: EDIT: I czy będzie działała automatyczna regulacja prędkości wiatraczka (cooler ją ma) jeżeli płyta ma wtyczkę 3pin a cooler ma wytczkę 4pin :unsure: wtyczki są kompatybilne. 4pin = napięcie,masa, odczyt, regulacja :unsure: czy jestem w błędzie ?? Edytowane 15 Maja 2007 przez JaX_CCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...