[yarazz] Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Po otworzeniu obojetnie jakiego pliku filmowego w media playerze lub winampie wywala mi blue screen i restartuje sie komp. Wie ktos jak to naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TieSTo Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Witam! Mialem podobny problem z ta roznica ze mi sie wogole monitor wylanczal. Sprobuj "odkuzyc" kompa, przeczysc radiator, wiatrak i posmaruj ponownie procka. Mi to pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 "]Po otworzeniu obojetnie jakiego pliku filmowego w media playerze lub winampie wywala mi blue screen i restartuje sie komp. Wie ktos jak to naprawic?moze ram jest szczelony moze procek ukruszony moze kable niestykaja moze programy "wywalaja" :roll: :roll: :roll: poszperaj a znajdziesz przyczyne :) i zgodnie z sugestia wyzej - odkurz bebechy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 lub masz za bordzo odkreconego kompa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...