futureman Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Chciałbym się dowiedzieć jak wysyłać sms-y na telefon era przez bramke lub przez gadu-gadu A dokładnie mam telefon w sieci orange i jak chce wysłać przez gg sms-a na sieć era to mi wyskakuje ze trzeba podac nr tel i hasło więc o co z tym chodzi ? tzn moge wysłać sms-a z mojego tel i dostane haslo a tam wpisze nr mojego tel i to otrzymane haslo i wszystko bedzie dzialalo - czyli darmowe sms-y czy nie ? odpiszcie jak ktos wie acha i jesli wysle na taki tel z sieci era sms-a przez gg to bedzie wiadomo ze z mojego nr byl wyslany czy tak jak z orange - nie wiadomo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 żeby dostać hasło musisz wysłać esemesa nie będzie numeru, musisz sie podpisać. przynajmniej u mnie gg nie nadawało się do wysyłania smsów do ery bo się coś non stop sypało (to było ponad rok temu, teraz używam aqq) baj de łej. nie chciałem nic pisać, ale Twoje lenistwo mnie przeraża :/ :mur: tak trudno wejść na storę ery? http://www.eraomnix.pl/pl/login/login wszystko jest czytelnie wytłumaczone :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...