Skocz do zawartości
Naquim

SOCS-y

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mozna sprawdzic z jakich jakich trzeba korzystac Soscsów, a dokładniej jaki jest ich adres i port. Zainstalowałem sobie Stelther, i mi nie działa. Siedze na Lanie u głupiej firmy która podłączyła kilka osiedli i wszyscy siedzą na jednym IP wyjsciowym. Nie trudno się domyślic ze gdy w sieci jest z 200 osób to gdy ktos dostanie gdzies BANA to ja juz sobie tam nie wejdę, nawet na DC nie moge na niektóre huby wchodzic bo jest to samo IP juz 5 razy podlączone do jednego HUBA. Dlatego tez musze kozystac z PROXY (o ile to w moim przypadku mozliwe) Poniewaz wiem ze firma uzywa firewalla, więc sądze ze trzeba ustawic w Stealtherze socs 4 albo 5(nie mam pojęcia które) Odpalam program, wybieram pobieranie serwerów proxy (sciąga kilkadziesiąt), a następnie przy kazdym wali krzyżyk ze adres proxy jest invalid :!: Czego to moze byc wina- tego ze nie podaje adresow Socs:?: W FAQ na stronie producenta programu wyczytałem ze invalid proxy jest prawdopodobnie tym ze mam zblokowany port 80 moze wie ktos jak tam zmienic port??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry ze az tyle POSTÓW poszło ale to przez ten głupi program, czekałem i czekalem az sie wysle i wyłąvczyłem przeglądarke, i się okazało ze mi wysłało po 10 min tylko ze z 10 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi