jumson Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Pytanie jak w temacie, który system wybrać do 4gb ramu. Miałem kupić normalny 32bitowego XP, ale usłyszałem gdzieś że działa nie stabilnie z 4gb i poprawnie obsługuje tylko 3gb. Może XP 64bitowy, ale od niego chyba lepsza jest Vista 64 bitowa. Od tych 4gb mam nie mały zamęt w głowie. Licze na wasz pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 chyba najlepsza bedzie jakas vista wlasnie 64bit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Ja bym polecił jednak 32bity nie wiadomo jaki masz sprzęt a ze sterownikami może być ciężko. A to czy xp czy vista to juz twój wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Sprzęt 4400 po OC, 8500gt przejściowo. Miałem brać 32bitowy tylko czy obsługuje on bezproblmu 4gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 wez sobie viste 64 ,na moim sprzecie wszystko chodzi elegancko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...