jaruczek Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Komputer z Win98 SE polaczony jest z internetem, mój komputer z Win XP Home SP2 połączony jest z nim przez sieć. Sformatowałem swojego PC dzisiaj, zainstalowałem sterowniki do LAN, sieć działa poprawnie ale opcja Udostępniania Połączenia Internetowego (wbudowana w system, korzystam z niej od dawna) nie widzi mojego kompa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) nie ten dzial! grupa ta sama? dnsy wpisane? Edytowane 19 Maja 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Udostepniania polaczenia internetowego w win98 se daruj. Zapodaj jakis lepszy soft np kerio win route. Udostepnianie polaczenia internet dziala w miare dobrze dopiero na win XP Edytowane 18 Maja 2007 przez males66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...