Skocz do zawartości
Rudesmen

Wtyczki W Pentagramach P12s?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

no i w końcu przyszedł, jednak nie posiada on wtyczki PCI-E o której napisali nawet w instrukcji, o co chodzi?

dziwne, jaka masz wersje zasilki?

moj dzisiaj odebralem i podpialem. na poczatku troche zszokowal mnie, bo musialem sprawdzic czy wiatrak sie kreci :D pewnie za pol roku przeistoczy sie w wyjca, ale i tak pierwsze wrazenie ok.

u mnie wtyk do zasilania grafy jest, jednak zauwazylem, ze ilosc wtyczek rozmija sie z tym co jest w instrukcji, brakuje po jednej sata i molex.

ogolnie poki co ok, odpukac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabardzo nie wiem gdzie jest nr wersji, napisalem o tym do pentagrama, to odpowiedź: "Witam

Niestety okazało się iż w nowej dostawie w tych zasilaczach zrezygnowano z tego złącza.

Jeśli jest ono Panu potrzebne to proszę zwrócić zasilacz do sprzedawcy a wtedy my jemu także zrobimy korektę. ( Ewentualnie proszę podeprzeć się tym mailem )."

Ja mam przy 370W 2xsata, 5xmolex, 1xfdd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabardzo nie wiem gdzie jest nr wersji, napisalem o tym do pentagrama, to odpowiedź: "Witam

Niestety okazało się iż w nowej dostawie w tych zasilaczach zrezygnowano z tego złącza.

Jeśli jest ono Panu potrzebne to proszę zwrócić zasilacz do sprzedawcy a wtedy my jemu także zrobimy korektę. ( Ewentualnie proszę podeprzeć się tym mailem )."

Ja mam przy 370W 2xsata, 5xmolex, 1xfdd

no u mnie tylko te zlacze pic-e jest, ale nie ukrywam, ze przydalby sie dodatkowy wtyk sata i molex...

ogolnie po przesiadce z zasilki z odpinanymi kablami troche mam balagan w budzie :D

Poki co zasilka dalej mega cicha, a kreci sie odkad ja podlaczylem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi