Stefan BoliMniewKrzyżu Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zdarzyło się już to kilka razy, czasami po paru godzinach pracy czasami krótko po włączeniu. Komputer nagle wyświetla niebieski ekran informując o ze nastąpi wyłączenie komputera i jednocześnie ma miejsce zrzucanie zawartości ram na dysk. Gdy kopiowanie zostanie zakończone następuję wyłączenie systemu. Mój komp to laptop dell. Core 2 duo 1.8, 2048 Mb ram, 100GB dysk, Nvida Quadro 512mb. Mój system to win xp pro 32 bit. Mam wszystkie najnowsze aktualizacje. Antywir Nod32, firewall: Kerio Personal Firewal (podaje go, ponieważ posiada funkcję monitora uruchamianych aplikacji). Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zrob ze zrzutem to i wklej wynik na forum: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104416 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan BoliMniewKrzyżu Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck D1, {0, 2, 8, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt+6ca70 ) Followup: MachineOwner --------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Sprawdz ram memtestem -> www.memtest.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...