BiL63JTZ Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Witam Dziś rano znajomy zaproponował mi, że "wypicuje" mi tak D900, że zdjęcia będę dużo lepsze. Z tego całego "picowania" wyszło tyle, że zdjęcia wychodzą odwrócone w poziomie, tj. jak w lustrze. Przykładowa fotka: http://www.eimg.org/images/92017Zdjecia0026.jpg I gdyby ktoś mógł jeszcze powiedzieć jak najlepiej ustawić aparat w tymże telefonie byłbym wdzięczny. Szczególnie ciężko mi rozwikłać czy "Wysoka" jest lepsza od "Bardzo dobrej" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Nie mozesz zrobic zdjec w obu jakosciach i zobaczyc ktore lepsze? ;-) A z tym lustrem to nie pomoge, rozwaliles mnie tym wypicowaniem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 u mnie w telefonie (LG ku-311) jest możliwość włączenia i wyłączenia "Lustra"... sprawdź czy u Ciebie tego nie ma [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Po lewej masz 2 przyciski (głośniej / ciszej). W trybie aparatu wciskając 'ciszej' (w dół) odwracasz poziomo, w górę - pionowo. ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Po lewej masz 2 przyciski (głośniej / ciszej). W trybie aparatu wciskając 'ciszej' (w dół) odwracasz poziomo, w górę - pionowo. ? :D Telefon już kawałek czasu temu poszedł w świat, ale i tak dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...